Zomerse Zaterdagen!

Enkel op zaterdag geven wij op elke elektrische fiets in voorraad (en dat zijn er meer dan honderd!) tot wel 25% korting! Onze demofietsen laten we gaan aan nog waanzinnigere voorwaarden! U kan al snel een gouden zaak doen van 500€ of meer!

Bijvoorbeeld?

Onze populaire alleskunner, hier afgebeeld, wordt normaal verkocht aan € 2.699 inclusief BTW. Door te profiteren van deze actie, haalt u de Kreidler Vitality Eco3 in huis aan € 2.159, wat neerkomt op een korting van maar liefst € 540! Met zijn overcomplete standaarduitrusting, Bosch Active Line middenmotor, 400Wh batterij, Shimano Nexus 7 versnellingsapparaat en hydraulische Magura velgremmen is dit héél veel fiets voor weinig geld!

Kreidler Vitality Eco3 fiets

Wat nog meer?

Onze ongelooflijke kortingen komen bovenop onze ijzersterke standaardvoorwaarden: GRATIS levering aan huis in heel België, GRATIS eerste onderhoud (binnen het eerste jaar) en 1 jaar GRATIS Touring assistentie voor fietsen in België!

Naar het werk met de elektrische fiets = geld sparen!

Wist je dat steeds meer werkgevers een niet belaste fietsvergoeding van 0,23€ per km uitbetalen? Tel daarbij het fiscale voordeel én de brandstof die je uitspaart, en reken uit je winst! Wil je eindelijk met de fiets naar het werk pendelen? Is het zondagse ritje met een gewone fiets nét te ver? Dan is dit je kans! Een greep uit onze stocklijst kan u hier consulteren (maar opgelet, we hebben nog veel meer fietsen in voorraad in alle prijsklasses en maten!)

Tags: , , ,