LAATSTE KOOPZATERDAG!

Opendeurdag 30 juni

Opgelet! Laatste kans om te scoren voor het verlof!

Dit is jouw LAATSTE kans om nog voor de zomervakantie een kwaliteitsfiets te bezitten aan een onklopbare prijs! Loop niet het risico in het buitenland met een minderwaardig afkooksel langs de kant te moeten staan. Investeer in Duitse degelijkheid en een fiets gebouwd met componenten van de gevestigde merken! Sla je slag en doe een gouden zaak tijdens onze LAATSTE KOOPZATERDAG!

Kreidler Vitality Eco3

Onze passe-partout: De Eco3 heeft het allemaal!

Bijvoorbeeld?

Door te profiteren van deze actie, haalt u de Kreidler Vitality Eco3 in huis aan € 2.159, wat neerkomt op een korting van maar liefst € 540! Dit is een heel complete fiets met enkel hoogwaardige onderdelen: Bosch Active Line middenmotor, 400Wh batterij, Shimano Nexus 7 versnellingsapparaat en hydraulische Magura velgremmen … dat is dit héél veel fiets voor weinig geld!

Wat nog meer?

Onze ongelooflijke kortingen komen bovenop onze ijzersterke standaardvoorwaarden: GRATIS levering aan huis in heel België (levering deze maand nog mogelijk tot en met 07 juli) , GRATIS eerste onderhoud (binnen het eerste jaar) en 1 jaar GRATIS Touring assistentie voor fietsen in België! Koopt u onze speciale editie Kreidler Vitality Eco6 EDT “30 jaar Garage Rik”, dan geven wij u een 3-daags verblijf in Château d’Isoré in de Loirestreek cadeau om volop van de eerste kilometers te kunnen genieten! Meer informatie hierover vindt u hier.

Naar het werk met de elektrische fiets = geld sparen!

Wist je dat steeds meer werkgevers een niet belaste fietsvergoeding van 0,23€ per km uitbetalen? Tel daarbij het fiscale voordeel én de brandstof die je uitspaart, en wij rekenen met plezier je winst uit! Fiets je rijk, het is echt geen fabeltje! Of is het zondagse ritje met een gewone fiets nét te ver? Vrees je zware hellingen of onverwachte tegenwind? Dan is dit je kans! Een greep uit onze stocklijst kan u hier consulteren (maar opgelet, we hebben nog veel meer fietsen in voorraad in alle prijsklasses en maten!)